Om oss

Zanzuel Beauty Shop

Zanzuel Makeup & Bekk Minerals

Zanzuel og BEKK er to norske makeup serier. Zanzuel har vært på markedet i Norge siden 1988.  Bekk ble først lansert i 2010. Det som skiller seriene er fargevalg og ingredienser. Bekk er den naturlige linjen som er mineralbasert, og Zanzuel er linjen for de ”hotte” fargene.

Zanzuel har vært solgt via hud- og frisørsalonger, men er nå også tilgjengelige i vår nye nettbutikk  www.zanzuel.no.

Våre samarbeidspartnere Image akademiet & Art Complexion

Zanzuel og Bekk har i en årrekke samarbeidet med både hudpleie, og makeup-artist skoler. Vi har bla. vært fast leverandør til både Image Akademiet, Art complexion, Sørlandets Hudpleiefagskole, og Hud- & Velvære Akademiet. Å bli valgt som leverandør av bransjen selv, gir oss trygghet for at produktene er av høy kvalitet.

Tone & Alexandra Cascampas

Grûnderen av serien er makeupartist og hudterapeut Tone Cascampas. Hennes filosofi for produktene har vært, og er fremdeles, å lage en linje med makeup produkter som gir mer enn bare farge! Det vil si at hvert produkt har ingredienser som både pleier og beskytter huden. Dette får vi til ved å velge kun de beste samarbeidspartnerne. Vi har funnet våre favoritt laboratorier i Europa og USA. Produktene er ikke testet på dyr!

Zanzuel er nå i prosess med å gjennomgå en total ansiktsløftning, hvor makeup artist Alexandra Cascampas er en sterk bidragsyter med hensyn til produktvalg og linjenes image. Nå i 2015 - 2016 gleder vi oss til å lansere en rekke nye fantastiske makeup produkter, samt en helt ny vippeserie designet av Alexandra, som har en helt spesiell ”passion” for løsvipper. Følg med...

Endringsprosessen av Zanzuel startet allerede i august 2009, da vi lanserte våre to første økologiske leppestifter designet av “it” blogger Hanneli Mustaparta.

I 2010/2011 fulgte vi opp med et ECO sertifisert BEKK løspudder i transparent og sol- farger. Dette i samarbeid med New York baserte makeup artist Hilde Pettersen Reljin, og norske Linda Wickmann.

Samtidig med denne lanseringen ble Zanzuel og Bekk valgt ut til å være produktleverandør og sminketeam for TV 5 sin nysatsning ”Trinny og Susannah oppdrag Norge”. Det var utrolig gøy å være en del av denne ”bli ny festen”, - og vi sminket og forvandlet over 300 fornøyde deltagere. Dette ga oss en fantastisk anledning til å teste Zanzuel og Bekk produktenes farger, konsistenser, og holdbarhet. Makeup’en bestod testen med glans!

I august 2014 åpnet vi vår første hud & makeup klinikk, Klinikk Nova i Kristiansand. Dette har vært et utrolig spennende år, og kundene har tatt oss i mot med åpne armer. Vi har spesialisert oss på brynstyling, makeup, makeup tatovering, vippe-extension, men  tilbyr også hudpleiebehandlinger fra Sothys og Dr. Schrammeck’ s kjente Green Peel behandling

www.klinikknova.no

 

2015 og 2016 er året hvor nettbutikken www.zanzuel.no får en helt ny image og masse lekre nye produkter. I tillegg åpner vi endelig vår ”flaggshipstore”  ny butikk/salong i Kristiansand sentrum hvor vi har håndplukket de beste håndverkerne innen sine fagfelt. Hos Nova Sentrum finner du frisører, makeup artister, linergister/makeup tatovører, negledesignere, vippe teknikere, og hudpterapeuter. Her kan både menn og kvinner stikke innom for å få en ny look, eller rett og slett bare freshe seg opp litt.

Makeup kurs for profesjonelle, og for deg som ønsker å lære litt mer…

En viktig del av Zanzuel og Bekks utvikling og nytenkning skapes gjennom kursvirksomhet. Nye teknikker, etterspørsel fra kunder og kreative ideer oppstår ofte når vi kommer sammen i work shops.

Som et resultat av stadige forespørsler fra kunder og profesjonelle som ønsker råd og tips, så har vi spesial designet flere typer kurs hvor du kan lære å legge en profesjonell makeup. Her kan du lære "inside" triksene og få personlig veiledning om både fargevalg og applikasjon.

Populære kurs er Dagmakeup, Partymakeup, og Brudemakeup. Frisører og hudpleiere som ønsker å perfeksjonere seg innen faget kan også få et lite innblikk i nye trender og produkter. Følg oss på vår facebookside” klinikknova”, så får du alltid med deg siste nytt fra oss.